24/7 uw afspraak plannen

 

Hier kun je op elk gewenst moment van de dag een afspraak inplannen.

In het online reserveringssysteem kunt je 6 maanden vooruit boeken.

Je kiest een of meerdere behandelingen. Vervolgens kun je kiezen voor een bepaalde medewerker, of niet. Klik vervolgens op de datum wanneer je een afspraak zou willen. Je ziet dan direct of er op die datum nog plaats is en op welke tijd. Vervolgens vul je je gegevens in en is de afspraak gemaakt. Je ontvangt hier altijd een bevestiging van. Is dat niet het geval neem dan contact met ons op. 

Let op:

  • Wanneer je voor het eerst bij ons komt, plan dan minimaal een pedicurebehandeling. Ook als u bijvoorbeeld alléén een reparatie of beugel wilt. U kunt dit benoemen bij de notities. Wanneer je bij een eerste afspraak alleen een beugel of een reparatie wilt, wordt het tarief van een pedicurebehandeling aangehouden.
  • Wanneer je een pedicurebehandeling wilt met gellak, klik dan beide behandelingen aan. Namelijk een pedicurebehandeling én gellak.
  • Hebt je diabetes of reuma, plan dan de afspraak bij een medisch pedicure (mp).
  • Wanneer je onder behandeling bent van chemotherapie, neem dan eerst contact met ons op.   Er zal dan een afspraak worden gepland bij onze oncologisch voetzorgverlener (o.v.v.). 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.